Ga naar de inhoud

ArtEZ Connected

Een vooropleiding aan het ArtEZ Conservatorium 

Droom je ervan om serieus verder gaan in de muziek en hier je toekomst van te maken? Dan kun je je via ArtEZ Connected opgeven voor de vooropleiding van het ArtEZ Conservatorium. Je krijgt naast twee theorielessen ook te gekke workshops, masterclasses en groepsopdrachten. Wil je liever alleen je theorie bijspijkeren? Ga dan voor het pakket met 30 theorielessen van één uur. Dit pakket kost 300,-. Klik hier voor meer informatie over de prijzen.

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Het beidt jou verschillende mogelijkheden om je optimaal voor te bereiden op een toelating voor een studie bij het ArtEZ Conservatorium in Enschede, Arnhem of Zwolle.

Bekijk hier de toelatingseisen en meer informatie over ArtEZ Connected. Ga jij je inschrijven voor de vooropleiding?

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!