Meteen naar de inhoud

Eline Masereeuw

Ik ben Eline Masereeuw ik geef dwarsfluitles bij Grandesco Music.

Eline begon met fluit spelen toen ze 8 jaar was op de muziekschool in Amersfoort bij Irma Vos. Toen ze 14 jaar was vond haar lerares dat ze eens moest kijken om in het symfonieorkest van de muziekschool te spelen. 2 jaar later werd duidelijk dat fluit spelen haar grootste passie was en dat ze hierin verder wilde groeien. Ook zat ze in die tijd in het Jongtalent ArtEZ fluitensemble o.l.v. João Ramos Martha, waar ze 2 jaar in heeft meegespeeld en een 2e prijs op het nationaal fluitconcours mee heeft behaald.

Op haar 16e kwam ze in de jongtalentklas van ArtEZ Zwolle terecht, waar ze wekelijks leskreeg van João Ramos Martha. Na de jongtalentklas heeft ze 2 jaar de vooropleiding gevolgd van ArtEZ naast haar havo. Daarna werd ze aangenomen voor de bachelor van conservatorium ArtEZ in Zwolle waar ze recent nog les heeft van Gudrun Bourel, piccoloiste van het Geldersorkest

Tijdens haar bachelor heeft ze in 2016 meegedaan aan het Internationaal fluitconcours en ze gaat nog regelmatig naar internationale fluitcursussen die een paar keer per jaar worden georganiseerd door het IFSB, International Flute Seminar Bruges.

Eline heeft lessen en cursussen gevolgd van o.a. Robert Pot, Peter Verhoyen, Aldo Baerten, Blaž Snoj en Raymond Honing.