Meteen naar de inhoud

Klassiek ensemble

Bij Grandesco Music bieden we naast individuele muzieklessen inmiddels ook de groepsles klassiek ensemble aan. Met dit ensemble krijg je de mogelijkheid om samen muziek te maken met andere leerlingen van de klassieke afdeling. Je kunt ervoor kiezen om alleen deze lessen te volgen maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om ze naast je individuele muzieklessen te volgen. Je hebt tweewekelijks een repetitie met jouw ensemble in Zwolle. Samen werken jullie dan toe naar optredens van Grandesco Presents. Dit is ideaal als je weinig tijd kunt besteden maar wel een passie voor muziek hebt.

Sociale ontwikkeling

Samen muziek maken is goed voor je individuele en sociale ontwikkeling omdat je rekening leert houden met tempo en anderen muzikanten. Met elkaar groeien is het doel! Samen met de andere muzikanten en de dirigent ga je werken aan een mooi repertoire. Je leert samenspelen en de klanken van andere instrumenten kennen. Het is natuurlijk super gezellig en je leert andere mensen kennen. Je gaat oefenen om de aanwijzingen van een dirigent te leren en te snappen. Optreden voor een publiek en laten horen wat jullie samen hebben  We gaan zelfs optreden voor een publiek. Super tof om dan te laten horen wat we hebben geoefend met elkaar! Lees er meer over hieronder.

 

Grandesco Presents

Naast de lessen ensemble die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens de ensemblelessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco Music terecht om te groeien binnen het ensemble. De lessen zijn er voor jong en oud.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Op dit moment hebben we één ensemblecoach: Inge Mulder. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! 

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.