Meteen naar de inhoud

Wat is er nieuw bij Grandesco Music?

Grandesco Sports is de nieuwe afdeling binnen Grandesco Music die per april wordt gelanceerd. Deze afdeling wordt ingeluid met Fitnessdrums, later worden daar andere diensten aan toegevoegd. Muzikanten hebben over het algemeen niet de prioriteit liggen bij een afgetraind lichaam.  

Workout met live muziek!

We zijn eindelijk weer open en daarom is het tijd voor een beetje beweging! Sporten met een live drummer: hoe gaaf is dat?! Je werkt aan je conditie en tegelijkertijd aan je muzikale ontwikkeling. Een workout op de maat van de muziek om je coronakilo’s eraf te sporten is geen overbodige luxe voor je immuunsysteem. Helemaal nu in de coronatijd moeten we zorgen voor een beetje beweging en plezier.  

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen zich inschrijven voor de intensieve work-out tijdens Fitnessdrums. De lessen zijn er voor jong en oud.

Wanneer je je inschrijft, nemen wij contact met je op voor een eerste datum. Als je na deze eerste les besluit om verder Fitnessdrums te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de lessen.

Onze twee topfitte muziekdocenten Bram en Monique verzorgen de lessen. Klik op de namen om meer over ze te lezen!

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Schrijf je in!

Ben jij al helemaal enthousiast en wil je meedoen met onze allernieuwste les? Schrijf je dan alvast in en dan zie we jou op de eerste les!

Fitnessdrums

Persoonsgegevens

Dit mailadres wordt gebruikt voor administratieve doeleinden en mededelingen.