Ga naar de inhoud

Het kerstbal is weer terug!

Grandesco organiseert elk jaar het Kerstbal voor al haar zangleerlingen. Voor leerlingen die individueel zangles hebben, maar ook voor de koren die repeteren bij Grandesco. Iedere zangleerling krijgt de kans om 1 kerstliedje te zingen op het podium. Op die manier doe je podiumervaring op en kun je aan familie en vrienden laten horen wat je de afgelopen tijd geleerd hebt! Sinds vorig jaar treden tijdens de avond ook een aantal dansgroepen van Dancing Devotion op.

Ben jij zangleerling bij Grandesco en wil jij de sterren van de hemel zingen tijdens het Kerstbal? Dan kun jij je nu aanmelden, want de liedlijst is nu bekend! Je kunt je aanmelden tot 12 november via de website. Tijdens je aanmelding geef jij je top 3 van de liedlijst door en rond 15 november krijg je te horen met welk liedje jij gaat zingen tijdens het Kerstbal.

Ps. Leerlingen die op een koor zitten hoeven zichzelf niet aan te melden, dat doet jouw docent.

Het is een avond vol gezelligheid, lekkernijen en steengoede muziek.

Op 12 december bent je vanaf 19.00 uur van harte welkom, om 19.30 uur gaat de show van start. Tickets zijn €7 in de voorverkoop en muntjes zijn €1,50 (kun je op locatie kopen).

Ben jij er bij?

Deel dit nieuws

Search

Dit al gezien?

Het Kerstbal is weer terug

Het kerstbal is weer terug! Grandesco organiseert elk jaar het Kerstbal voor al haar zangleerlingen. Voor leerlingen die individueel zangles hebben, maar ook voor de

Lees verder »

Docenten gezocht!🔥

Docenten gezocht!🔥 We zijn op zoek naar enthousiaste, getalenteerde muzikanten om ons team te versterken. Of je nu een ervaren professional bent of net begint,

Lees verder »

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!