Ga naar de inhoud

Inschrijven voor muziekles

Te gek dat je je in gaat schrijven voor muziekles! Heb je al een proefles gevolgd? Dan kun je je direct inschrijven voor muziekles door het formulier hieronder in te vullen. Nog geen proefles gevolgd? Vraag er eerst eentje aan voordat je je inschrijft. Tijdens de proefles maak je kennis met onze docent, lesmethode en locatie. Na de proefles kunnen jij en de docent samen kijken of jullie een match zijn of dat een andere docent misschien beter past. Klik hier om een proefles aan te vragen.

Wil je gaan lessen via een lessenkaart?

Inschrijfformulier

Over de muziekles

Persoonsgegevens

Dit mailadres wordt gebruikt voor administratieve doeleinden en mededelingen.

Betaalwijze

Klik hier om meer te lezen over Kindloket Zwolle en of jij recht hebt op vergoeding.
Heb je al een aanvraag gedaan bij Kindloket Zwolle?
Je dient eerst een aanvraag te doen bij Kindloket Zwolle voordat je kunt starten met muziekles. Klik hier om meer te lezen over de regeling en om de aanvraag te starten.

Wil je in de tussentijd toch starten met muziekles? Kies er dan voor om hierboven 'Via een doorlopende SEPA-machtiging' aan te klikken en de eerste muzieklessen zelf te betalen.

Door het aanvinken van deze machtiging geef je toestemming aan
> Grandesco Music om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het lesgeld van jouw rekening af te schrijven en
> jouw bank om doorlopend een bedrag van jouw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Grandesco Music.

Het kenmerk en incassant-ID vind je terug op jouw facturen. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met jouw bank. Vraag jouw bank naar de voorwaarden.


Spelregels

Klik hier om onze spelregels te lezen.

Algemeen

Via de Grandesco Update blijf je op de hoogte van optredens, tarieven en andere ontwikkelingen.
Hoe heb je ons gevonden? (je kunt meerdere opties selecteren)