Ga naar de inhoud

Kinderkoor Little Voices

Kinderkoor Zwolle

Kinderkoor in Zwolle

Wist je dat Grandesco ook een te gek kinderkoor heeft? Speciaal voor de jongste sterren in wording hebben wij een paar jaar geleden Little Voices opgericht. Een klein kinderkoor in Zwolle, waar we echt de tijd nemen voor persoonlijke begeleiding. Als je 7 jaar of ouder bent, ben je meer dan welkom bij dit kinderkoor. Voor de kleintjes raden we aan om eerst onze Grandesco Basics cursus te checken. En voor de kids van 11/12 jaar en ouder, hebben we het tienerkoor Major Voices.

Passende liedjes en danspasjes

We zingen liedjes die passen bij het seizoen waar we in zitten. Komt kerst er bijna aan? Reken er maar op dat we de gezelligste kerstliedjes met elkaar zingen! Gaan we richting de zomer? Dan staan de leukste zomerhits op de planning. Naast dat we lekker zingen met elkaar, gaan we ook bewegingen leren op de muziek. Zo leren we de leukste dansjes aan waardoor de liedjes nog leuker worden om te zingen. 

Iedereen op z’n plek

We vinden het belangrijk dat iedereen die meedoet met het kinderkoor op z’n plek zit. Daarom besteedt de dirigente aandacht aan de groepsdynamiek en houdt ze in de gaten hoe de kinderen met elkaar omgaan. We dagen leerlingen ook uit door bijvoorbeeld zelf een keer dirigent te spelen. Zo leer je elkaar te vertrouwen en je leert elkaar beter kennen. En er is uiteraard ook altijd ruimte voor humor en je eigen creativiteit, onze docent bepaalt niet altijd alles!

Gratis proefles doen

Ben je benieuwd of ons kinderkoor iets is voor jouw kind? Meld hem of haar dan nu aan voor een gratis proefles! Klik hier om alle informatie te lezen over dit kinderkoor. Little Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.15 aan de Grote Voort 10 in Zwolle. Tot snel!

Deel dit nieuws

Search

Dit al gezien?

Gratis les bij inschrijving

Gratis les bij inschrijving Gelukkig nieuwjaar  Begin het nieuwe jaar goed met onze speciale Nieuwjaarsactie. Schrijf je in voor muzieklessen in januari en ontvang jouw eerste

Lees verder »

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle