Meteen naar de inhoud

Little Voices

Kinderkoor in Zwolle

Begin 2017 heeft Grandesco Music het kinderkoor Little Voices opgericht. Tijdens de repetities wordt er aandacht besteed aan samenzang, meerstemmigheid en zangtechniek. Het kinderkoor in Zwolle bestaat uit maximaal 15 kinderen, zodat er veel ruimte is voor individuele coaching. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor. Naast repetities worden er aan het einde van het seizoen ook studio opnames gemaakt. Zo doen de kinderen ervaringen op in een professionele muziekstudio.

Popkoor

Grandesco is latijn voor ”samen groeien.” Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen omdat je leert rekening houden met andere muzikanten om je heen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen.

Grandesco Presents

Naast het kinderkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het kinderkoor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om te spelen in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco music terecht om te groeien binnen het kinderdoor. De lessen zijn er voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

Little Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.30.

Op dit moment wordt het kinderkoor geleid door: Femke Evers. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.