Meteen naar de inhoud

Kinderkoor in Zwolle

Little Voices

Grandesco Music heeft een kinderkoor in Zwolle: Little Voices. Dit kinderkoor bestaat uit maximaal 15 kinderen, zodat er ook veel ruimte is voor individuele coaching. Het is dus eigenlijk een cross-over tussen privéles en meedoen aan een groot koor. Tijdens de repetities wordt er aandacht besteed aan samenzang, meerstemmigheid en zangtechniek. Naast repetities worden er aan het einde van het seizoen ook studio opnames gemaakt. Zo doen de kinderen ervaringen op in een professionele muziekstudio.

Popkoor voor kinderen in Zwolle 

Grandesco is latijn voor ”samen groeien.” Samen muziek maken is niet alleen het leukste om te doen, maar ook het meest leerzaam om te doen omdat je leert rekening houden met andere muzikanten om je heen. In tegenstelling tot de meer klassiek georiënteerde koren, is dit koor echt een popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen.

Zwolle Presents

Naast het kinderkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het kinderkoor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco music terecht om te groeien binnen het kinderkoor in Zwolle. De lessen zijn er voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar.

Little Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.30.

De dirigente van het kinderkoor is Femke Evers. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.