Meteen naar de inhoud

Kirsten Salomons

Hoi! Mijn naam is Kirsten Salomons en ik ben stagiair bij Grandesco Music. Ik doe de opleiding artiest muzikant op het Deltion in Zwolle met als hoofdvak songwriting. Ik speel piano, gitaar, ik zing en ik vind het leuk om allerlei nieuwe instrumenten te spelen.

Ik maak al muziek sinds ik klein ben. Toen ik 7 jaar oud was zong ik veel onder begeleiding van mijn opa’s gitaarspel. Ik ging op pianoles toen ik ongeveer 10 jaar was, ik vond dat heel leuk en ik oefende elke dag. Ik heb mezelf gitaar leren spelen, maar toen ik 15 was ging ik ook op les. Ik heb toen ook bandcoaching gehad en sinds een half jaartje zit ik ook op zangles.

Op de middelbare school vond ik de muziekles altijd het leukst. Na de middelbare school ben ik naar het mbo gegaan. Omdat ik altijd al met muziek bezig ben, was het voor mij een logische keuze om een opleiding met muziek te gaan doen. Op deze opleiding speel ik veel in bandjes en werk ik veel aan mijn eigen muziek. Na deze opleiding ben ik van plan om naar het conservatorium te gaan.

In de tijd dat ik hier stage loop zal ik eerst vooral meekijken bij lessen zoals pianoles, gitaarles, songwriting en bandcoaching. Daarna ga ik ook zelf lessen verzorgen en workshops geven. Misschien zie ik jou wel bij een les of workshop!