Ga naar de inhoud

Muziekles in Zwolle

Welk instrument ga jij spelen?

Zoek

Meer dan muziekles

Naast muziekles in Zwolle bieden we ook nog andere diensten gerelateerd aan muziek aan. Bekijk hier welke diensten dat zijn:

Muziekles in Zwolle en omgeving

Ben jij benieuwd of muziekles iets is voor jou? Of wil je beter worden in zingen of het instrument dat je al bespeelt? Neem eens een kijkje bij onze muziekschool in Zwolle.  Je kunt een proefles doen om er zo achter te komen of muziekles bij je past. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen in aanraking te brengen met muziek. Dit doen we door een ruim aanbod muzieklessen voor kinderen en volwassenen, samen te werken met basisscholen en door het jaar heen diverse optredens te organiseren.  We geloven er in dat muziek maken leuk moet zijn en daarom stellen wij altijd plezier centraal. Daarnaast richten wij ons op praktijk en kwaliteit: jij leert wat je wilt leren! 

Verschillende instrumenten en coaches

Bij Grandesco vind je een breed aanbod muzieklessen in Zwolle. Ga je voor zangles, pianoles of gitaarles? Of ga je juist voor iets minder bekende instrumenten zoals celloles of klarinetles? Naast individuele les hebben we ook groepslessen zoals ons volwassenen koor of onze AMV-cursus Grandesco Basics. Door dit ruime lesaanbod is er bijna altijd wel een muziekles die bij je past. Is een instrument populair? Dan hebben we meerdere docenten beschikbaar met ieder zijn eigen stijl en manier van lesgeven. Zo is er altijd eentje die bij jou past!