Ga naar de inhoud

Bandcoaching in Zwolle

Leer in een band spelen

Stap in de wereld van live muziek en ontdek de energie van het samen spelen in een band! Grandesco Presents: Join the Band! Vanaf 18 mei 2024 bieden we een bandcoaching cursus aan, waarin je gedurende 8 boeiende lessen wordt begeleid naar een onvergetelijk optreden. Dit optreden zal plaatsvinden op het festival Showdeknetter!

Of je nu drums, gitaar, basgitaar, toetsen, saxofoon of trompet speelt, of als je graag zingt; deze cursus is voor jou. Voor een 125 euro (excl. BTW voor deelnemers ouder dan 21) krijg je niet alleen professionele begeleiding, maar ook een kans om de magie van live optreden te ervaren. Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. 

Dit ga je leren

In 8 repetities van 1,5 uur ga je 3 nummers instuderen met elkaar. De bandcoach zal een aantal nummers voorstellen in verschillende genres (rock, pop, country etc.), maar er is ook zeker ruimte om zelf nummers aan te dragen! De eerste les staat in het teken van elkaar leren kennen en een start te maken met het eerste nummer. In de lessen die daarop volgen zullen ook het tweede en derde nummer ingestudeerd worden. De laatste twee lessen staan in het teken van de nummers herhalen en goed in de vingers krijgen. 13 juli is het dan zover: dan ga je 3 nummers spelen op het Showdeknetter Festival!

Praktische informatie

Iedereen kan meedoen zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Afhankelijk van de aanmeldingen wordt er een passende band gemaakt. Ook als je al een complete band hebt kun je meedoen en krijg je professionele begeleiding om verder te komen op muzikaal gebied!

De lessen zijn op zaterdagochtend. 

Edwin Versprille gaat de bandlessen geven! 

De kosten voor de gehele cursus inclusief optreden zijn €125,- excl. BTW

Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!