Meteen naar de inhoud

Bandcoaching in Zwolle

Leer samen in een band spelen

Het leukste aan muziek maken is misschien wel het spelen in een band. Grandesco geeft bandcoaching in Zwolle. Naast de individuele lessen is het ook mogelijk om te spelen met andere leerlingen die hier lid zijn. Je kunt reguliere lessen en bandcoaching combineren of alleen bandcoaching volgen.

Hier ga je mee aan de slag 

Samen muziek maken is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je leert namelijk rekening houden met tempo en andere muzikanten om je heen. Daarnaast is het ook op sociale vlakken een leerzame ervaring. ”Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.” De band moet samenwerken om een goede performance neer te zetten, want samen groeien is het doel!

Zwolle Presents

Naast de lessen bandcoaching die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw lessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als muzikant in een band. Er zijn meerdere bandjes voor jong en oud.

We hebben verschillende bandjes bij Grandesco die op verschillende tijdens repeteren. Je kunt vooraf bij ons informeren wat de repetitietijden zijn. 

Onze bandcoaches zijn Edwin Versprille en Wiebren van Dalen. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Ons drumlokaal is ook beschikbaar om in te oefenen op de tijden dat er geen les is. Wil je met je band oefenen in een van onze bandruimtes? Check dan deze website!

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.