Ga naar de inhoud

Celloles in Zwolle

Cello leren spelen

Een kenmerkende klank en een bereik van vier, gemiddeld vijf, of soms zelfs zes octaven. Dit gaat uiteraard over de cello. Wij bieden celloles in Zwolle aan, afgestemd op jouw doelen en niveau. Je gaat leren noten lezen en spelen. Ook leer je meer over strijktechniek en het maken van prachtige muziek.

Techniek en theorie

De meeste mensen kennen wel de Cello Suite No.1 van Bach. Een absolute klassieker op de cello. De cello is eigenlijk een staande versie van de viool, en vormt met zijn lage tonen de basis van ieder orkest. In de lessen wordt aandacht besteed aan de juiste speelhouding en de strijktechnieken. 

Zwolle Presents

Naast de lessen cello die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw cellolessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als cellist(e). De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Onze cellolessen vinden plaats op donderdag (einde van de middag en avond).

Onze cellodocent is Gemma Smit. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen cello, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.