Ga naar de inhoud

DJ les in Zwolle

Leer plaatjes draaien!

Ben je gepassioneerd door muziek? Droom je ervan om zelf de beats te mixen en de menigte te laten dansen op jouw eigen geluid? Bij Grandesco bieden we DJ-les in Zwolle aan, ontworpen om zowel beginners als gevorderden de kunst van het draaien bij te brengen.

DJ les bij Grandesco

Onze ervaren en gepassioneerde DJ-docent staat klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Of je nu nog nooit een draaitafel hebt aangeraakt of al enige ervaring hebt, onze lessen zijn afgestemd op jouw niveau. We geloven in praktijkgericht leren, dus je gaat direct aan de slag met professionele apparatuur in onze ruimte. Tijdens onze lessen leer je alles over beatmatching, mixtechnieken, het gebruik van effecten en nog veel meer. 

Zwolle Presents

Naast de DJ lessen die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw DJ-lessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als DJ. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Onze DJ-lessen vinden plaats op zaterdagochtend / begin van de middag.

Onze DJ docenten zijn Erwin Boersma en Sjoerd de Boer. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.