Ga naar de inhoud

Drumles in Zwolle

Leren drummen

Bij Grandesco krijg je drumles in Zwolle gericht op de praktijk. Je gaat bezig met het verbeteren van je drumskills. In de drumlessen staat voorop dat jij leert wat je ook echt wil leren. Houd je van rockmuziek? Dan gaan we daar dieper op in. Ben je meer weg van jazz? Dan gaan we daarmee aan de slag. Als je nog geen specifieke voorkeur hebt is dat geen probleem. De de docent leert je graag kennismaken met de verschillende soorten stijlen die er zijn. Heb je thuis geen plek om te oefenen? In onze oefenruimtes krijg je de ruimte om te oefenen naast de normale lessen. Zo hebben je buren er ook geen last van. 

Groove en techniek

Bij drummen is de techniek één van de belangrijkste onderdelen. Daar wordt dan ook veel aandacht aan besteed tijdens de lessen. Houding en grip zijn hierbij onmisbaar. Je leert omgaan met een metronoom en het lezen van bladmuziek. Om dit onderdeel van de lessen leuk te houden kiezen we altijd voor een praktische inslag met bekende muziek van vroeger en nu. Daarnaast gaat het natuurlijk om groove. Speel dikke beats en breaks en leer leiding geven aan de ritmesectie in jouw band.

Zwolle Presents

Naast de drumlessen die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw drumlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als drummer. De lessen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Christopher Verweij, Timo Kalsbeek en Gerben Woudenberg zijn onze drumdocenten. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen drumstel, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Ons drumlokaal is ook beschikbaar om in te oefenen op de tijden dat er geen les is.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!