Ga naar de inhoud

Dwarsfluitles in Zwolle

Dwarsfluit leren spelen

Bij Grandesco krijg je dwarsfluitles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je van start met het lezen en spelen van noten. Je gaat je ademhaling trainen en geweldige muziek maken.

Techniek

Hoe moeilijk het misschien wel lijkt, het valt mee om dwarsfluit te leren spelen. Eerst ga je leren blazen om het goede geluid uit de dwarsfluit te krijgen. Als je dat (al) kunt, ga je verder de diepte in. Er zijn meerdere soorten dwarsfluiten. Naast de normale fluit, heb je nog de piccolo, de altfluit en de basfluit.

Zwolle Presents

Naast de lessen dwarsfluit die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw dwarsfluitlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als fluittist. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Onze docent dwarsfluit is Ilaya Esajas. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!