Ga naar de inhoud

Gitaarles in Zwolle

Gitaar leren spelen

Als je op zoek bent naar gitaarles in Zwolle ben je bij Grandesco in goede handen. Of je nu wilt beginnen met een akoestische of elektrische gitaar, alles is mogelijk. Het doel is om jouw vaardigheden nog verder uit te breiden en toe groeien als gitarist. Samen met jouw docent ga je hieraan werken. De focus in de lessen ligt op wat jij zelf echt wilt leren. Ben je fan van metal muziek? Dan gaan we daarmee aan de slag. Houd je meer van John Mayer? Dan doen we dat!

Heb je nog geen ervaring met een gitaar? Dit is geen probleem, want je moet altijd ergens beginnen en hier bij ons kun jij direct aan de slag. Bij Grandesco hebben wij voor beginners een eigen gitaarmethode ontwikkeld. Dankzij deze methode leer je binnen één jaar alle basisprincipes van gitaarspelen. We bieden gitaarles aan voor kinderen en volwassenen.

Techniek en theorie

Naast de verschillende stijlen zoals: pop, rock, jazz, folk en metal die je kunt leren, wordt er in de lessen ook veel aandacht besteed aan techniek en theorie. Denk hierbij onder andere aan: houding, plectrums, slagjes, tokkelen en fingerstyle. Deze onderdelen vertalen we meestal naar hedendaagse liedjes waarmee je dan kunt oefenen. Jouw eigen voorkeur speelt hierin een belangrijke rol. Het is van groot belang dat je de oefeningen en lessen als leuke bezigheid ziet. Dit motiveert en zorgt er namelijk voor dat je zo ook echt gaat doen. Ook het materiaal zoals gitaren, versterkers, pedalen, en plectrums komen ruim aan bod. Je leert wat jouw voorkeuren zijn en waar jouw kwaliteiten liggen.

Zwolle Presents

Naast de lessen gitaar die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw gitaarlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als gitarist. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder gitaarles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Luuk Woudstra, Jeff Bolink, Sebastiaan Visser, Ruben Oosting, Bram van Leeuwen, Thomas HagemijerEdwin Versprille, Levi Mulder en Frank Homma zijn onze gitaardocenten. Klik op hun namen om meer over hen te lezen.

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen gitaar, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een gitaarles ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles gitaar! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!