Ga naar de inhoud

Harples in Zwolle

Harp leren spelen

Bij Grandesco in Zwolle krijg je les in het spelen van een niet alledaags instrument, de harp! Samen met jouw docent ga je werken aan het lezen en spelen van noten, techniek en het maken van mooie muziek. Start nu met harples in Zwolle!

Hier ga je mee aan de slag

Qua klank valt de harp ook wel te vergelijken met de piano. Dit heeft natuurlijk te maken met het aantal snaren op het instrument. Elk orkest heeft er wel één en het instrument is ook uniek in zijn soort! Tijdens de harplessen ga je kennis maken met de techniek van het harpspelen, hoe je het beste achter de harp zit, de houding van je handen en de manier waarop je de snaar aantokkelt. Gaandeweg leer je steeds meer over de verschillende onderdelen van de harp.

Zwolle Presents

Naast de lessen harp die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw harplessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als harpist. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Lenette Marvin is onze harpdocent. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen harp, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.