Ga naar de inhoud

Kinderkoor in Zwolle

Little Voices

Heb jij een passie voor zingen en ben jij tussen de 7 en 11 jaar oud? Kom dan bij ons kinderkoor Little Voices! In ons kinderkoor in Zwolle zitten maximaal 15 kinderen, zodat er ook genoeg ruimte is voor individuele coaching. Naast de wekelijkse repetities gaan we helemaal aan het einde van het seizoen ook studio- opnames maken. Zo doen de kinderen ervaring op in een echte muziekstudio!

Popkoor voor kinderen in Zwolle

In het koor zingen we vaak in verschillende thema’s. Zo zingen we rond de kerst de leukste kerstliedjes en rond de zomer zing je vrolijke zomerliedjes. Je wisselt vaak af met langzame, snelle of vrolijke liedjes. Tijdens de repetities wordt er op de houding en articulatie gelet, maar ook of je beter hard of zacht kunt zingen. En natuurlijk staat het plezier hebben in zingen voorop!

We zijn ook bezig met bewegen op de muziek, zo mag je bijvoorbeeld ook zelf een dansje erbij bedenken. Daarnaast letten we op groepsdynamiek en houden we in de gaten of je op je plek zit in het kinderkoor. We dagen je uit door bijvoorbeeld zelf een keertje als dirigent voor de groep te staan. Zo leer je elkaar te vertrouwen en je leert elkaar beter kennen. En er is uiteraard ook altijd ruimte voor humor en je eigen creativiteit, onze docent bepaalt niet altijd alles!

Zwolle Presents

Naast het kinderkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het kinderkoor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco music terecht om te groeien binnen het kinderkoor in Zwolle. De lessen zijn er voor kinderen van 7 tot en met 11 jaar. Ben je ouder? Neem dan eens een kijkje bij ons jongerenkoor of volwassenenkoor

Little Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 15.30 tot 16.15.

De dirigente van het kinderkoor is Karlijn Luisman. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!