Ga naar de inhoud

Klarinetles in Zwolle

Klarinet leren spelen

Bij Grandesco krijg je klarinetles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met jouw docent ga je werken aan het lezen en spelen van noten, je ademhaling en het maken van geweldige muziek. De klarinet is in vele stijlen thuis, van klassiek tot jazz tot klezmer. Daarnaast kun je in orkesten of ensembles spelen.

Hier ga je mee aan de slag

Hoe moeilijk het ook lijkt, het valt mee om klarinet te leren spelen. Eerst ga je leren blazen om het goede geluid uit de klarinet te krijgen. Als je dat (al) kunt, gaan we verder de diepte in. Je gaat leren noten te lezen en de bijbehorende grepen te spelen. Maar bovenal ga je natuurlijk heel veel plezier maken met muziek; alleen, in een duet of in een grotere groep!

Zwolle Presents

Naast de lessen klarinet die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw klarinetlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als klarinettist. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Ivette Minten is onze klarinet docent. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.