Ga naar de inhoud

Klassiek pianoles in Zwolle

Klassiek piano leren spelen

Bij Grandesco krijg je klassiek pianoles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je werken aan het lezen van noten, het spelen van klassieke stukken en het improviseren om een betere, klassieke pianist(e) te worden.

Direct beginnen met spelen

Iedereen kent de piano wel en iemand die er eentje thuis heeft staan. Door het indrukken van een toets heb je direct geluid, namelijk een noot. Dit maakt het gemakkelijk om het instrument te leren spelen. Na de eerste les krijg je gelijk oefeningen mee en kun je de eerste noten en akkoorden spelen! Waag je uiteindelijk aan de stukken van Bach, Mozart, Rachmaninov of Chopin. Leer het instrument te beheersen, en raak mensen met de muziek die je speelt! 

Zwolle Presents

Naast de lessen klassiek piano die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw klassiek pianolessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco music terecht om te groeien als klassiek pianist. De klassiek pianolessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Nyk Wynholds, Martijn Jongman en Jorien Trouwborst zijn onze docenten. Klik op hun namen om meer over hun te lezen! 

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Heb je nog geen piano, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.