Ga naar de inhoud

Peuter muziekles in Zwolle

Muziekles voor peuters

Peuters zijn van nature nieuwsgierige ontdekkingsreizigers, en er is geen betere manier om hun creativiteit te stimuleren en hun zintuigen te prikkelen dan met peuter muzieklessen. Onze peuter muzieklessen zijn een betoverende reis vol melodieën, ritmes en speelse interactie die de ontwikkeling van uw kleintje zal bevorderen. Muziek heeft een bijzondere aantrekkingskracht op peuters. Het is een krachtige vorm van zelfexpressie en communicatie. In onze peuter muzieklessen krijgen kinderen de kans om:

  1. Creativiteit te uiten: Muzieklessen moedigen peuters aan om hun gevoelens en gedachten uit te drukken door middel van klank en beweging. Ze leren hun stem te gebruiken, instrumenten te bespelen en hun eigen unieke geluiden te creëren.

  2. Sociale vaardigheden te ontwikkelen: Peuters leren samen te spelen, te zingen en te dansen in een groep. Dit bevordert sociale interactie, luistervaardigheden en het vermogen om samen te werken.

  3. Motorische vaardigheden te versterken: Beweging is een integraal onderdeel van onze peuter muzieklessen. Peuters zullen dansen, klappen en instrumenten bespelen, wat hun fijne en grove motorische vaardigheden bevordert.

  4. Taal en cognitieve ontwikkeling te ondersteunen: Muziek helpt bij de ontwikkeling van taalvaardigheden, ritmegevoel en het vermogen om patronen te herkennen, wat belangrijk is voor latere lees- en wiskundevaardigheden.

Hoe ziet een peuter muziekles eruit?

Onze peuter muzieklessen zijn ontworpen om een veilige en leuke omgeving te bieden waarin jouw kind kan groeien en bloeien. Onze docent is gepassioneerd en toegewijd aan het begeleiden van jouw peuter op hun muzikale ontdekkingsreis.

Tijdens de peutermuziek in Zwolle kunnen peuters genieten van:

  • Zingen van eenvoudige liedjes
  • Het bespelen van kindvriendelijke instrumenten
  • Samen dansen en bewegen op ritmische melodieën
  • Interactieve verhalen met muziek
  • Spelletjes die de muzikale ontwikkeling bevorderen

Praktische informatie

De peuter muzieklessen zijn er voor kinderen van 2 jaar oud en kinderen van 3 jaar oud. 

De lessen zijn op woensdagochtend van 10.30-11.00. Na afloop van de les is er tijd en ruimte om koffie te drinken.
24 januari
31 januari
7 februari
14 februari
28 februari
6 maart
13 maart
20 maart

Onze docent peutermuziek is Hilde Borreman. Klik op haar naam om meer over haar te lezen!

De cursus kost €75-. Je schaft de cursus aan via onze webshop waarbij je direct met iDEAL kunt betalen.

Heb je nog een andere vraag over de cursus? Stel deze dan hier aan ons.

Peutermuziek cursus kopen

Klik hieronder om de cursus peutermuziek aan te schaffen. Je kunt het item in je winkelmandje doen en betalen via iDEAL. Na aanschaf ontvang je bevestiging op de mail. Onze docent neemt dan binnen een paar dagen contact met je op om zonodig de laatste details te bespreken en je persoonlijk uit te nodigen voor de cursus peutermuziek. 

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!