Ga naar de inhoud

Pianoles (pop) in Zwolle

Piano leren spelen

Bij Grandesco krijg je pianoles in Zwolle gericht op de praktijk. Beginners en gevorderden kunnen terecht om te groeien als toetsenist. Je gaat samen met jouw docent aan de slag om jouw skills te verbeteren. Jouw eigen smaak en wensen staan centraal in de lessen. Dit zorgt ervoor dat je leert wat je echt wilt leren. Voor beginners zijn er natuurlijk wel een aantal basisvaardigheden die de docent aan zal dragen. Denk hierbij aan houding, noten lezen, ritme etc. We geven pianoles aan kinderen en volwassenen.

Akkoorden en techniek

Naast de verschillende stijlen die je kunt spelen op de piano, zijn akkoorden en techniek een belangrijk onderdeel van de lessen. Je leert liedjes begeleiden, improviseren met toonladders en je ontwikkelt jouw snelheid en klank. Ook de verschillende soorten instrumenten komen ruimschoots aan bod. Een toetsenist speelt natuurlijk niet alleen piano, maar ook Rhodes, Hammond en Synthesizer. Het is erg tof om de verschillende sounds te ontdekken en om deze te kunnen toepassen in een band.

Zwolle Presents

Naast de lessen piano die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw pianolessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen terecht om te groeien als pianist. We geven pianoles aan kinderen vanaf 6 jaar en aan volwassenen. Wil je liever pianoles gericht op klassieke muziek? Neem dan eens een kijkje bij pianoles klassiek.

Als je na de proefles besluit om verder pianoles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Anke Jasper, Bastiaan van der Spek, Wouter de Goeij, Karel HoutzagerOliver Smith, Anton van Room en Jorien Trouwborst zijn onze pianodocenten. Klik op hun namen om meer over hen te lezen.

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen piano, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een pianoles ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!