Ga naar de inhoud

Koor in Zwolle

The Voices: Popkoor in Zwolle

Hou je van zingen samen met anderen? Dan is The Voices echt iets voor jou! The Voices is een volwassen popkoor in Zwolle. We gaan werken aan samenzang, gezond stemgebruik tijdens zingen en meerstemmigheid. Vooropgesteld staat het plezier om samen te zingen. Je hoeft geen auditie te doen. Het koor bestaat op dit moment uit ongeveer 15 – 20 leden.

Zwolle Presents

Naast het popkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen The Voices. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle presents.

Praktische informatie

The Voices is een volwassen popkoor in Zwolle. Op dit moment varieert de leeftijd tussen de 20 en 50 jaar oud, maar elke leeftijd boven de 18 jaar is welkom bij The Voices! Ben je jonger dan 18 en wil je ook graag in een koor zingen? Neem eens een kijkje bij ons kinderkoor of tienerkoor.

The Voices repeteert maandagavond van 19.45 tot 21.15. Inloop is vanaf 19.30.

The Voices repeteert bij Domusica.

Op dit moment wordt The Voices geleid door:  Jojanneke Rijlaarsdam. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.