Ga naar de inhoud

Producer les in Zwolle

Leer je eigen muziek produceren!

Lijkt het jou leuk om je vaardigheden in het produceren van muziek te ontwikkelen? Dan kun je bij Grandesco producer les in Zwolle krijgen gericht op de praktijk. Je gaat je muzieksoftware gebruiken om je eigen nummers te maken en te presenteren. Je werkt aan je eigen sound en leert meer over de basis van muziektheorie die je gelijk toepast. Daarnaast leer je met analoge en/of digitale synthesizers te werken. Vervolgens ga jij je muzikale ingrediënten op een juiste manier binnen het geheel plaatsen. Layeren en balans spelen hierin een belangrijke rol. Om het goed te laten horen aan de mensen om je heen leer je ook je eigen muziek te mixen en te masteren.

Eigen sounds en technieken

Als producer speel je als het ware alle instrumenten binnen één nummer. Om dat te kunnen leer je veel basics over verschillende soorten instrumenten. Om de instrumenten op een goede manier samen te laten klinken ontwikkel je ook basiskennis over akkoorden en toonsoorten. Met deze kennis wordt het makkelijker om muziek te maken. Je leert (beter) werken met de muzieksoftware die je al hebt of die de docent je aanraadt. Ook zal de docent je helpen met het uitzoeken van een programma dat past bij jou. Per persoon en apparaat is er van alles mogelijk. Je gaat werken aan eigen bestaande tracks of starten met iets nieuws. Wie weet kun je na een tijdje misschien wel je eigen album of EP lanceren!

Zwolle Presents

Naast de lessen producing die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw producing-lessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als producer. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Onze producerlessen vinden plaats op maandagavond.

Onze docenten zijn Martijn Jongman en Anton van Room. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!