Ga naar de inhoud

Saxofoonles in Zwolle

Saxofoon leren spelen

Bij Grandesco krijg je saxofoonles in Zwolle, gericht op jouw wensen en doelen. Gierende solo’s, of juist subtiele invullingen, het is maar net waar jij je in thuis voelt. Dit te gekke instrument prikt overal doorheen en voegt echt iets unieks toe. Wil jij saxofoon leren spelen of wil je meer ervaring opdoen op dit instrument? Grandesco biedt jou deze kans. Jouw docent zal je uitdagen om jouw uiteindelijke doelen te bereiken.

Word de nieuwe Candy of Hans Dulfer en blow them away! Naast techniek en theorie, wordt er in de lessen ook aandacht besteed aan houding, improvisatie en presentatie. Jouw creativiteit moet volledig tot bloei komen!

Zwolle Presents

Naast de lessen saxofoon die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw saxofoonlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als saxofonist. De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Onze saxofoondocenten zijn Luuk de Vries en Inge Mulder. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.