Meteen naar de inhoud

Tienerkoor in Zwolle

Major Voices

Houd jij van zingen en ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud? Kom dan bij ons tienerkoor Major Voices in Zwolle! In ons jongerenkoor in Zwolle zit je met maximaal 15 jongeren, zodat er ook genoeg ruimte is voor individuele coaching. In tegenstelling tot de klassieke georiënteerde koren, is dit tienerkoor een echt popkoor waar de nieuwste popmuziek wordt gezongen! Ook mag je zelf nummers kiezen die je graag wilt zingen. Dit koor is het vervolg van ons kinderkoor Little Voices. Bij Little Voices wordt vooral gefocust op samen plezier maken, maar bij Major Voices kijken we ook naar kwaliteit. 

Popkoor voor jongeren in Zwolle

Tijdens de repetities wordt er gelet op je stemgebruik, zangtechniek en hoe jij je stem het beste kan trainen. Ook wordt er gelet op je houding, articulatie, tekst-inleving en ademsteun. Jouw klankkleur is belangrijk, dus of jij donker of misschien scherp zingt, want op basis daarvan word je in een groep ingedeeld die bij je stem past. In het tienerkoor zing je vooral in het Engels en Nederlands, maar we hebben ook wel eens een uitzondering gehad waar we in het Arabisch gingen zingen!

Er is veel ruimte voor je eigen inbreng en creativiteit. Wij werken in verschillende niveaus, dus wij beginnen makkelijk en het wordt steeds iets moeilijker. Ook houden wij verschillende concerten en maken we zelfs onze eigen videoclips!

Zwolle Presents

Naast het tienerkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het tienerkoor. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien binnen het tienerkoor. De lessen zijn er voor tieners/jongeren van 12 tot en met 18 jaar. Ben je ouder of jonger dan deze leeftijdsgroep? Neem dan eens een kijkje bij ons kinderkoor of volwasssenkoor.

Major Voices repeteert elke dinsdagmiddag van 16:30 tot 17:15.

Op dit moment wordt Major Voices geleid door: Femke Evers. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.