Meteen naar de inhoud

Trompetles in Zwolle

Trompet leren spelen

Bij Grandesco krijg je trompetles in Zwolle en dat is blazen geblazen! Wil jij swingen met een groep blazers of lijkt het jou leuk om een vette trompetsolo neer te zetten? Dan ben jij bij ons op het juiste adres. Wie weet leer jij straks improviseren zoals Miles Davis of wellicht kun jij dadelijk de nieuwste hits meespelen. Samen met jouw docent ga je doelen behalen die jij het belangrijkste vindt. 

Techniek en theorie

Om trompet te spelen is een goede basistechniek nodig! In de lessen staan we onder andere stil bij ademhaling, tongpositie en de juiste stand van je lippen. Maar we gaan ook gelijk aan de slag! Op basis van de nummers die jij wil leren spelen, krijg je oefeningen mee. Het is van groot belang dat de oefeningen en lessen leuk zijn om te doen. Dit motiveert en zorgt ervoor dat je zo ook echt gaat doen.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om trompettist(e) te worden in één van de bands van Grandesco. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Zwolle Presents

Naast de lessen trompet die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw trompetlessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als trompettist(e). De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Onze trompet docent is Anne de Groot. Klik op haar naam om meer over hem te lezen! 

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.