Ga naar de inhoud

Ukeleleles in Zwolle

Ukelele leren spelen

Bij Grandesco kun je ukeleleles in Zwolle volgen. Je gaat ukelele leren spelen op een praktische manier. Heb je een ukelele thuis liggen en lijkt het je leuk om dit goed te leren spelen? Wij helpen je graag verder op weg!. Er zijn genoeg mensen die thuis een ukelele hebben maar vaak wordt het gezien als speelgoed. Het is echter een serieus muziekinstrument, populair in de akoestische (folk) muziek en bij het kampvuur. Omdat het instrument erg toegankelijk is, zullen onervaren muzikanten ook snel hun draai weten te vinden op de ukelele.

Slagjes en akkoorden

Naast de liedjes die jij wil leren, gaan we natuurlijk ook aan de slag met akkoorden en technieken. Tokkelen, plectrums en aanslag komen ruim aan bod. Het theoretische aspect wordt ook zeker behandeld, maar altijd met een praktische inslag zodat je het meteen kunt toepassen.

Zwolle Presents

Naast de lessen ukelele die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw ukelelelessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.
 

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als ukelist(e). De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Jeff Bolink, Brendan Smyth, Thomas HagemeijerBram van Leeuwen en Edwin Versprille zijn onze ukelele docenten. Klik op hun namen om meer over hen te lezen!

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen ukelele, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!