Meteen naar de inhoud

Vioolles in Zwolle

Viool leren spelen 

Een strijkinstrument met vier snaren: uiteraard de viool! Bij Grandesco krijg je vioolles in Zwolle, gericht op jouw doelen en niveau. Samen met je coach ga je werken aan het lezen en spelen van noten, techniek en het maken van mooie muziek!

Breed inzetbaar

Zoals hierboven aangegeven is de viool is een strijkinstrument en geen snaarinstrument. Vaak wordt gedacht dat een viool alleen goed tot zijn recht komt binnen een orkest, maar dit iconische klassieke instrument is eigenlijk heel erg breed inzetbaar! De viool klinkt eigenlijk altijd heel erg fragiel en speelt daarmee in op gevoelens van mensen. Ze is ook perfect te gebruiken voor solo’s of modernere muzieksoorten.

Zwolle Presents

Naast de vioollessen die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw vioollessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als violist(e). De lessen zijn er voor kinderen en volwassenen.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Onze vioolcoaches zijn Alice Siu, Irene Huiberts en Almu Bujanda Díaz. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen viool, oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.