Ga naar de inhoud

Zangles in Zwolle

Leren zingen 

Bij Grandesco krijg je zangles in Zwolle, gericht op pop en jazz. Wat een geweldig instrument is jouw stem! Je kunt er namelijk mensen mee laten lachen, huilen, nadenken, oftewel: raken! Tijdens de zanglessen gaan wij onze best doen om jouw stem te laten klinken als nooit tevoren. Samen met je coach ga je kijken naar wat jouw voorkeur heeft. Je gaat werken naar een hoger niveau zodat jij uiteindelijk kunt stralen met jouw stem.

Verschillende sounds

Ontdek nu de kracht en sound van jouw eigen stem en zing (niet alleen onder de douche)!  Je kunt met jouw stem heel veel verschillende geluiden maken, van “twang” tot ”vibrato.” Hoe je dit doet komt ook uitgebreid in de lessen aan bod. Daarnaast wordt de theoretische kant niet overgeslagen: je gaat onder andere leren over intervallen, akkoorden en toonladders.

Zwolle Presents

Naast de lessen zang die je volgt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw zanglessen. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen. Zie voor meer info Zwolle Presents.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco terecht om te groeien als zanger(es). Wij bieden zangles aan kinderen en volwassenen aan.

Als je na de proefles besluit om verder muziekles te gaan volgen, zoekt de docent samen met jou een vast moment uit voor de muzieklessen.

Jojanneke Rijlaarsdam, Jose KistenkasSuzanne van Bodengom, Emmie Riepma en Britt Ottenhof zijn onze zangdocenten. Klik op hun naam om meer over hen te lezen!

Op basis van jouw beschikbaarheid en wensen voor de muziekles wordt je gekoppeld aan een docent. In het opmerkingenveld bij de proeflesaanvraag kun je aangeven dat je voorkeur hebt voor een docent. We doen ons best om hier aan te voldoen.

Check onze tarieven hier.

Heb je nog geen oefenruimte thuis of zitten de buren niet te wachten op jouw muzikale ontwikkeling? Geen probleem! Onze leslokalen zijn buiten de lestijden beschikbaar om in te oefenen.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Zwolle en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!