Ga naar de inhoud

Flexibel lessen

5- en 10-lessenkaarten

Wil je graag proeven hoe het is om een muziekinstrument te spelen? Maar kun je niet de commitment geven om minimaal een half jaar op les te gaan? Dan zijn 5- en 10-lessenkaarten wat voor jou. Het instrument kies je zelf en de lesmomenten plan je zelf in met jouw docent. Je kunt kiezen voor lessen van 30, 45 of 60 minuten. Na aanschaf is de lessenkaart 1 jaar geldig.

Goed om te weten! Onze lessenkaarten zijn geen fysieke lessenkaarten, maar deze houden we online bij. Na je bestelling neemt onze docent contact met jou op om de lessen te plannen. Onze docent houdt ook het aantal lessen bij. 

PS ben je 21 jaar of ouder? Dan zijn wij wettelijk verplicht BTW te berekenen op de lesprijs. Vandaar dat je hieronder per lessenkaart twee varianten ziet staan. 

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!