Meteen naar de inhoud

Stel je eigen muziekles samen

Modulair muziekonderwijs 

Nieuw bij Grandesco Music: stel je eigen muziekles samen! Ruil voor 8 weken jouw muziekles in voor een module Songwriting, Close Harmony of Bandcoaching. In die 8 weken leer je kennismaken met een nieuw onderdeel binnen de muziek. Het kan een aanvulling zijn op je reguliere muziekles of een mogelijkheid om een nieuwe cursus te proberen voor een korte tijd. 

Regulier muziekles versus modules

Laten we muziekles eens vergelijken met een potje Tetris. Het speelveld is jouw muzikale ontwikkeling en de blokken zijn de muzieklessen die je krijgt. Als voorbeeld gaan we er vanuit dat je gitaarles volgt. In het reguliere muziekonderwijs krijg je dan wekelijks of tweewekelijks les. Je besteedt aandacht aan techniek en theorie, maar gaat uiteraard ook aan de slag met praktijk. Beetje bij beetje word je een steeds betere gitarist. Het kan zijn dat je behoefte hebt om ook te werken aan een stukje songwriting. Dit zit niet bij je gitaarles in en je gelijk inschrijven voor een half jaar songwriting zie je niet zitten. Dan past modulair muziekonderwijs goed bij jou! Hierbij krijg je de mogelijkheid om voor 8 weken lang een nieuw instrument of onderdeel binnen de muziek te ontdekken. Je ruilt je lessen hiervoor in of kiest ervoor om het aanvullend op je huidige muziekles te volgen. Zo blijf je je speelveld vullen met muzikale ontwikkeling, alleen is de inhoud anders dan de reguliere les!

Songwriting

 

Close Harmony

 

Bandcoaching

 

Praktische informatie

De prijs van de module is gelijk aan je reguliere muziekles. Je kunt je muziekles inruilen voor een module of ervoor kiezen om een module te volgen naast je muziekles.

Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.