Ga naar de inhoud

Over Grandesco Music

Wij willen mensen met passie voor muziek samen laten groeien, door kwalitatief goede muziekles in Zwolle. De naam Grandesco Music heeft voor ons betekenis. Grandesco is Latijn voor groeien. Bij alles wat we doen, houden we rekening met onze vier pijlers: 

Plezier

Muziek maken is leuk en dat staat bij ons altijd voorop. We vinden het belangrijk dat jij en je docent een goede klik hebben.

Kwaliteit

We investeren in talentvolle docenten die door persoonlijke aandacht jou naar het volgende niveau tillen.

Op maat

Jij leert wat je wilt leren. We zoeken een docent die past bij jouw leerdoelen en die jouw muzikale horizon kan verbreden.

Samen groeien

Muzikanten leren sneller als ze samenspelen. Wij stimuleren dit door bands, koren en optredens aan te bieden.

Een veilige leeromgeving

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in de muziekschool en tijdens de muzieklessen. Daarom willen wij er alles aan doen om een veilige en fijne leeromgeving te creëren. Voordat een docent zijn eerste les bij ons mag geven, dient hij eerst een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij ons in te leveren. Daarnaast kun je bij elk lokaal naar binnen kijken en evalueren wij de lessen op regelmatige basis met elke docent

Ondanks grote voorzorg kan het voorkomen dat iemand zich niet veilig voelt tijdens de lessen of in de muziekschool. We hebben een vertrouwenspersoon bij Grandesco Music waar je dan contact mee kan opnemen. Onze vertrouwenspersoon is Suzanne van Bodegom. Klik op haar naam om meer over haar te lezen en om contact met haar op te nemen. Of mail direct naar vertrouwenspersoon@grandescomusic.nl