Ga naar de inhoud

Nieuw! Peutermuziek in Zwolle bij Grandesco

muziekles voor peuters Zwolle

Peutermuziek in Zwolle. Yes! Vanaf januari bieden we ook peutermuziek in Zwolle aan! Door deze uitbreiding van ons aanbod kunnen we nu ook de jongste muzikanten bedienen. 

De nieuwe cursus, speciaal ontworpen voor peuters, bevat een divers scala aan kindvriendelijke liedjes, melodietjes en geluiden die geschikt zijn voor de jongste luisteraars. Deze muziek is zorgvuldig geselecteerd met het oog op educatie, vermaak en stimulatie van de zintuigen van de peuters.

Het doel van deze aanbod uitbreiding is om ouders en opvoeders een breder scala aan hulpmiddelen te bieden om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. We begrijpen het belang van muziek in de vroege stadia van kinderontwikkeling. 

Praktische informatie👇🏻
▪️Cursus van 8 lessen
▪️Woensdagochtend van 10.30-11.00
▪️Startdatum: 24 januari
▪️Gegeven door Hilde Borreman
▪️Na afloop tijd om met elkaar koffie te drinken
▪️€75,-

Ben jij geïnteresseerd? Klik op de button om alles over de cursus te lezen en jouw peuter aan te melden!

Deel dit nieuws

Search

Dit al gezien?

Nieuwjaarsactie

Nieuwjaarsactie Gelukkig nieuwjaar   Om 2023 goed te beginnen, hebben we ook dit jaar een nieuwjaarsactie. Als jij je in januari inschrijft voor muziekles, krijg

Lees verder »

Zin in een avond vol muziek, dans, lekkernijen en gezelligheid? 🎄

Het Kerstbal staat weer voor de deur! Op 12 december zingen onze zangleerlingen prachtige kerstliederen en geven de dansers van Dancing Devotion geweldige optredens. Kom jij ook? Koop nu je tickets!