Meteen naar de inhoud

Popkoor in Zwolle

Hou je van zingen samen met anderen? Dan is The Voices in Zwolle echt iets voor jou! The Voices is een volwassen popkoor binnen Grandesco Music. We gaan werken aan samenzang, gezond stemgebruik tijdens zingen en meerstemmigheid. Vooropgesteld staat het plezier om samen te zingen. Je hoeft geen auditie te doen.

Grandesco Presents

Naast het popkoor waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen The Voices. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om te spelen in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Praktische informatie

Zowel beginners als gevorderden kunnen bij Grandesco Music terecht om te groeien binnen het koor. Dit koor is er voor volwassenen.

The Voices repeteert maandagavond van 19.30 tot 21.00.

Op dit moment wordt The Voices geleid door: Carmen Klunder. Klik op haar naam om meer over haar te lezen! 

Check onze tarieven hier.

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! 

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.