Meteen naar de inhoud

In een poporkest spelen

Bij Grandesco Music kun je in een poporkest spelen. Binnen dit poporkest in Zwolle spelen we the greatest hits of all time. Als deelnemer kun je zelf verzoekjes indienen en draag je bij aan het repertoire van het orkest. Alle instrumenten zijn welkom!

Wat gaan je leren?

  • Je leert in het poporkest om samen te spelen met verschillende instrumenten.
  • Je leert hoe je ritmisch en dynamisch speelt in een groep.
  • Je leert te luisteren naar wat er in een orkest gebeurd.
  • Je leert begrijpen wat je rol is binnen het geheel als orkest.
  • Je leert een dirigent te volgen.
  • Je leert de leukste popliedjes alle tijden te spelen binnen een groep.

Grandesco Presents

Naast het poporkest waar je in speelt, zijn optredens ook een vast onderdeel van het lesprogramma. Er worden door het hele jaar heen meerdere optredens georganiseerd. Het maakt niet uit welk niveau je speelt, iedereen mag meedoen. Tijdens deze optredens krijg je de kans om vrienden en bekenden te laten zien wat jij hebt geleerd tijdens jouw tijd binnen het poporkest. Hiermee willen wij je zoveel mogelijk plezier laten beleven en tegelijkertijd ook podiumervaring laten opdoen.

Als leuke uitdaging is er de mogelijkheid om te spelen in één van de bands van Grandesco Music. Deze bands zijn er voor verschillende leeftijden en niveaus. Zie bandcoaching.

Praktische informatie

Nog geen datum.

Op dit moment wordt het poporkest geleid door: Gerben Wasser. Klik op hun naam om meer over hen te lezen! 

Wij geloven dat je het beste een les ervaart als je zelf een keertje meedoet. Schrijf je daarom in voor een gratis proefles! Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.

Vooropleiding Conservatorium

Zit je in het (voor)eindexamenjaar van het Voortgezet Onderwijs en heb je muzikaal talent? Of droom je ervan om naar het Conservatorium te gaan? Lees dan even verder! 

Wij zijn trotse partner van ArtEZ Connected, een samenwerkingsverband tussen het ArtEZ Conservatorium Enschede en diverse partners. Wil jij graag naar de vooropleiding van het Conservatorium? Klik dan hier voor meer informatie.