Meteen naar de inhoud

Vraag een proefles aan

Leuk dat je een proefles komt volgen!
Vul hieronder de juiste gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Je wilt graag een proefles doen om te kijken of onze muziekles iets voor jou is, van harte welkom! In de aanvraag kun je aangeven voor welk instrument je komt, wanneer je beschikbaar bent en in het opmerkingenveld kun je nog overige voorkeuren aangeven. Wanneer je hebt betaald met iDEAL krijg je een bevestiging op de mail.  Op basis van jouw aanvraag zoeken we een docent die het beste aansluit bij jouw wensen. Onze docent neemt contact met je op om de proefles te plannen. 

Een proefles bij een groepsles is gratis. Een proefles voor privéles kost €15,- excl. BTW. Als je 21 jaar of ouder bent, betaal je 21% BTW over dit bedrag (dit zijn wij wettelijk verplicht). De kosten zijn dan €18,15. Als je na de proefles besluit om je in te schrijven, krijg je de kosten voor de proefles als korting op je eerste factuur! De proefles is dus gratis bij inschrijving.

Let op! Dit geldt alleen als je je inschrijft voor een abonnement. Lessenkaarten zijn hierbij uitgesloten. 

Proefles

Proefles

Maak een keuze
De kosten voor de proefles zijn €15,00. Omdat je jonger dan 21 jaar bent betaal je geen BTW over dit bedrag. Als je na de proefles besluit om je in te schrijven, krijg je €15,00 korting op je eerste factuur.
De kosten voor de proefles zijn €15,00. Omdat je ouder dan 21 jaar bent betaal je 21% BTW over dit bedrag. Als je na de proefles besluit om je in te schrijven, krijg je €18,15 (incl. BTW) korting op je eerste factuur.
De kosten voor een proefles bij een groepsles zijn gratis.
Waarom worden er kosten berekend voor de proefles?
Dat doen we
met een goede reden en die willen we ook graag toelichten. Wij nemen muziekles serieus en willen dat onze docenten en de proefleerlingen de proefles ook serieus nemen. Daarom brengen we kosten in rekening. Tegelijkertijd willen we de drempel laag houden om in aanmerking te komen met muziek, daarom zijn de kosten voor een proefles een stuk lager dan een reguliere les. Schrijf je je na de proefles in? Dan krijg je de kosten voor de proefles als korting op je eerste factuur.
Let op! Bovenstaande geldt alleen bij inschrijving voor een abonnement, lessenkaarten zijn hierbij uitgesloten.

Persoonsgegevens

Algemeen

Hoe heb je ons gevonden? (je kunt meerdere opties selecteren)
Onze spelregels zijn onze algemene voorwaarden

Klik hier om onze spelregels te lezen.