Ga naar de inhoud

Stemmassage in Zwolle

Stemmassage bij Grandesco

Heb je last van een hese stem of voelt je stem vermoeid na een dag vol gesprekken? Overweeg dan eens onze stemmassage, speciaal ontworpen voor iedereen die zijn of haar stem op de juiste manier wil verzorgen. Vocalisten en andere stemgebruikers kunnen klachten ervaren zoals heesheid, een stug stemgevoel, beperkte stemvrijheid, pijn bij het zingen, spreken met moeite, pijn tijdens het spreken, het verlies van hoge noten en het verdwijnen van de kopstem. Deze ongemakken worden vaak veroorzaakt door een te hoge spierspanning in het gebied van het strottenhoofd, daar waar de stembanden zich bevinden.

Onze deskundige therapeut Suzanne van Bodegom is toegewijd aan het verminderen van spanning in het strottenhoofd gebied door middel van stemmassage in Zwolle. De stemmassage biedt niet alleen verlichting voor de genoemde klachten, maar brengt ook een diepe ontspanning teweeg, waardoor je stem weer vrij en krachtig kan klinken.

Praktische informatie

De stemmassage wordt gegeven door Suzanne van Bodegom. Suzanne is zangdocent en logopedist. 

We bieden de stemmassages aan op dinsdag, vrijdag en zaterdag. De exacte tijd is in overleg met jou en onze therapeut.

Voor iedereen die de stem intensief gebruikt, beroepsmatig of hobbymatig. Dit kunnen zangers en voice-overs zijn, maar bijvoorbeeld ook docenten en coaches. Iedereen van 18 jaar en ouder kan een stemmassage boeken.

Dat kan zeker! Kies hieronder voor 1x stem massage. Als je meerdere keren wilt komen, kunnen we een strippenkaart aanbieden. Informeer naar de mogelijkheden. 

Een stemmassage van 30 minuten kost 39,95. Dit is inclusief BTW. Als je jonger bent dan 21 jaar hoef je geen BTW te betalen. 

Stemmassage boeken in Zwolle

Je kunt tijdelijk geen stemmassage aanschaffen via iDEAL. Stuur ons een mailtje op administratie@grandesco.nl om jouw bestelling te plaatsen.

Na de verwerking van jouw bestelling neemt onze therapeut contact met je op om een datum voor de massage te plannen.