Meteen naar de inhoud

Tarieven individuele lessen

45 minuten

Privéles
41
25 per les
  • Leerlingen boven de 21 jaar betalen 21% BTW bovenop de bovengenoemde lesprijzen, dit is wettelijk verplicht. 45 minuten les kost dan €49,91.

30 minuten

Privéles
27
50 Per les
  • Leerlingen boven de 21 jaar betalen 21% BTW bovenop de bovengenoemde lesprijzen, dit is wettelijk verplicht. 30 minuten les kost dan €33,28.
Populair

60 minuten

Privéles
55
00 per les
  • Leerlingen boven de 21 jaar betalen 21% BTW bovenop de bovengenoemde lesprijzen, dit is wettelijk verplicht. 60 minuten les kost dan €66,55

Praktische informatie

Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen 21% BTW bovenop de bovengenoemde lesprijzen, dit is wettelijk verplicht. Lees er meer over op de website van Rijksoverheid.

Je betaalt bij inschrijving €15,00 inschrijf- en administratiekosten.

Betaling van de muzieklessen gaat via een doorlopende SEPA-machtiging. Bij het inschrijven dien je toestemming te geven voor deze machtiging. Het lesgeld wordt maandelijks afgeschreven.

* We werken samen met Stichting Meedoen. In sommige gevallen kunnen zij een deel of de gehele kosten van de muzieklessen voor hun rekening nemen. Klik hier om meer te lezen over Stichting Meedoen en of jij recht hebt op vergoeding.

Het bedrag op je factuur is elke maand hetzelfde. Het is 1/12 deel van je totale lesgeld van het hele lesseizoen. Het kan dus zijn dat je in een bepaalde maand meer of minder lessen krijgt dan een andere maand, vanwege het aantal lesdagen, vakanties, e.d. Toch blijft het bedrag hetzelfde. Zo weet je waar je aan toe bent.

Je factuurbedrag is als volgt opgebouwd:

(totaal aantal te ontvangen lessen) * (lesprijs van 1 les) = (jaarbedrag
(Jaarbedrag) / 12 maanden = (factuurbedrag per maand)

Klik hier om naar de pagina over cadeaubonnen te gaan.

Klik hier om naar de pagina over 5- en 10-lessenkaarten te gaan.

Heb je nog een andere vraag? Stel deze dan hier aan ons.