Meteen naar de inhoud

Alice Siu

Hoi! Ik ben Alice en ik geef vioolles bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd aan de masteropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle, met als hoofdvak viool. Voor ik naar Nederland kwam heb ik ook vioollessen gegeven in Hong Kong aan kinderen en volwassenen bij basisscholen en middelbare scholen. Naast lesgeven speel ik ook vaak bij orkesten zoals het Nederlands Studenten Orkest, het Nederlands Strijkersgilde en het ArtEZ poporkest. Momenteel ben ik lid van het Oost-Gelders Symfonieorkest.

Toen ik zes was begon ik met pianoles. Ik vond dat de piano heel mooi was en ik speelde kamermuziek met vrienden op school. Een van mijn vrienden speelde viool en ik was erdoor betoverd; het was echt melodisch zoals zingen. Daarom leerde ik viool als mijn tweede instrument. 

Als je bij mij vioolles komt volgen gaan we eerst een goede basis en techniek opbouwen, zoals vioolhouding, stokhouding en intonatie, om een mooie klank te krijgen.  Daarna gaan we verschillende stijlen klassieke muziek leren. We kunnen ook samenspelen in de les als vioolduo, maar ook als viool-pianoduo. Vioolspelen is niet makkelijk maar zodra je een goede basis hebt bereikt, kun je genieten van de ontzettend mooie klank van de viool!  Tot gauw bij de proefles!

Nieuwjaarsactie!

Schrijf je in januari in voor muziekles en krijg de eerste les gratis

Om 2023 goed te beginnen, hebben we ook dit jaar een nieuwjaarsactie! Als je in januari inschrijft voor muziekles, krijg je de eerste les gratis 🥳 

Dus vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in! De gratis les wordt automatisch verrekend op je eerste factuur.