Meteen naar de inhoud

Allard de Bruijne

Allard de Bruijne

Mijn naam is Allard de Bruijne en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Als toetsenist ben ik veel bezig met sound door onder andere te werken met synthesizers. Ik vind veel verschillende soorten muziek leuk maar ik vind bijvoorbeeld artiesten als Bon Iver, Olafur Arnalds en Bill Laurance heel vet. Maar ik hou ook van veel verschillende popliedjes. 

Al vroeg ben ik begonnen met pianolessen en heb ik de opleiding Artiest gevolgd aan het Deltion College. Na die te hebben afgerond ben ik in 2016 gestart aan het ArtEZ Conservatorium met als hoofdvak toetsen die ik in 2020 heb afgerond.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende bands gespeeld en op veel mooie plekken mogen staan zoals de Melkweg, Paradiso en op festivals als Popronde, Bevrijdingsfestival en de Horizontoer. Op dit moment ben ik vooral bezig met mijn eigen elektronische project en speel ik in verschillende bands.

In mijn pianolessen doen we verschillende dingen. Ik vind het leuk om je een (pop)liedje te leren. Heb je een tof nummer gehoord en wil je die graag leren? Dan maak ik een partij voor jou op jouw niveau waardoor je spelenderwijs leert. We kunnen ook samen een liedje schrijven en opnemen of bezig gaan met de synthesizer. Als het leuk lijkt om les van mij te krijgen, zie ik je graag een keertje op een proefles!