Ga naar de inhoud

Almu Bujanda Díaz

Hoi!

Ik ben Almudena en ik geef vioolles bij Grandesco Music in Zwolle. Ik ben Spaans en heb vorig jaar mijn master gehaald in klassieke muziek bij ArtEZ. Ik speel graag klassieke muziek bij een orkest of thuis. Voor mij is muziek gemaakt om samen te spelen!

Ik ben begon met muziek toen ik 5 jaar was zingend in een koor. Toen ik 8 jaar was begon ik met viool tot nu! Ik wist dat ik muzikant wilde worden toen ik 13 jaar was en meespeelde in een concert met het orkest Danzon 2 van Arturo Marquez. Het was een super speciaal moment.

Na de middelbare school ben ik verhuisd naar Zaragoza voor mijn bachelor studie, waar ik ongelooflijke leraren en musici ontmoette en de kracht van muziek beter kon begrijpen. In 2020 was ik klaar met mijn studie en ben ik verhuisd naar Nederland om mijn master studie in Zwolle te beginnen bij Sarah Kapustin. Geweldige tijd vol met nieuwe kennis.

Ik hou van klassieke muziek omdat het overal is. Het is verbazingwekkend om de invloed van de grote klassiekers te zien, zoals Bach, Mozart… in de nummers waar we vandaag de dag nog naar luisteren. Ik hou daarnaast ook van pop, rock en jazz, en ik denk dat de viool een cool instrument is om te spelen. Dus, als je wilt dat ik je leraar ben, kunnen we alle soorten muziek spelen met een technische basis en de focus op de controle en de ontspanning van het lichaam. Ik zie je graag in een proefles!