Ga naar de inhoud

Anke Jasper

Anke Jasper

Hoi! Ik ben Anke Jasper en ik geef pianoles en de AMV-cursus Grandesco Basics bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd als Docent Muziek van het conservatorium in Enschede, met als hoofdvak “piano”. Momenteel werk ik als muziekdocent op verschillende basisscholen en geef ik pianoles in en rondom Zwolle en Deventer, waarbij ik met veel plezier mijn passie voor muziek overbreng!

Op 13-jarige leeftijd begon ik met pianoles. Ik vond dat zo geweldig leuk dat ik twee jaar later startte met de externe vooropleiding van het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Na de middelbare school kon ik beginnen aan de opleiding Docent Muziek aan het conservatorium in Enschede. Ik speelde allerlei verschillende stijlen, waaronder klassieke-, pop- en lichte muziek. Tijdens de opleiding kreeg ik mijn eerste pianoleerlingen en ging ik aan de slag als koorpianiste en muziekdocent.

In mijn muzieklessen proberen we erachter te komen wat jij leuk vindt door van alles uit te proberen! We maken samen muziek, leren van elkaar en proberen verschillende stijlen en instrumenten uit. Zo ontdekken we wat het beste bij jou past. Dit doen we in een veilige leeromgeving. Ik hoop je snel te zien bij een proefles!