Meteen naar de inhoud

Anna Badalian

Mijn naam is Anna Badalian en ik geef vioolles bij Grandesco Music. Ik ben afgestudeerd bij Prins Claus Conservatorium in Groningen. Daarna heb ik de master opleiding aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle gevolgd. Ik speel klassieke muziek. Ook speel ik feestmuziek op bruiloften, verjaardagen, recepties en huiskamerconcerten.

Ik begon met vioolspelen toen ik vier was en ik gaf mijn eerste publieke optreden toen ik zes was. Dat was echt leuk! Sindsdien heb ik jaarlijks solo optredens gehad. Op mijn elfde had ik mijn eerste optreden met een orkest. Tijdens mijn studie had ik regelmatig verschillende projecten, optredens van school en optredens buiten school. Ik genoot hiervan en zo groeide ook mijn podiumervaring. Op dit moment heb ik een strijkkwartet waar ik de 1ste viool speel.

Als jij bij mij vioolles komt volgen, gaan we werken aan een goede basis. Ik vind het heel belangrijk dat je het leuk vindt om te spelen. Hierbij is plezier heel belangrijk! Zoek je eigen liedjes uit of ik probeer passende liedjes te vinden. Alle leeftijden zijn welkom bij mij op vioolles! Tot snel bij een proefles!