Ga naar de inhoud

Anne de Groot

Anne de Groot

Hoi! Ik ben Anne en ik geef hoornles bij Grandesco Music. Ik studeer hoorn aan het ArtEZ conservatorium, waar ik les heb van René Pagen en Stefan Blonk. Ook in mijn vrije tijd ben ik constant bezig met muziek. Zo speel ik bij het Gelders Fanfare Orkest en val ik regelmatig in bij bijvoorbeeld het Hanzeorkest en andere orkesten en ensembles in de regio. Ik doe ook graag mee met projectorkesten, zoals het Nederlands Studenten Kamerorkest, en doe elke zomer mee met de zomeracademie van het Apollo Ensemble.

Ik ben begonnen met hoornlessen toen ik 8 jaar was, bij muziekvereniging Eendracht Eerbeek. Mijn ouders speelden beiden ook bij de vereniging, dus dat ik muziek ging maken was voor mij altijd al heel vanzelfsprekend. Wat was ik blij toen ik eindelijk een instrument mocht kiezen! Dat is dus de hoorn geworden, een instrument wat nog altijd heel goed bij me past.

Na de middelbare school ben ik eerst informatica gaan studeren, maar de passie voor muziek groeide eigenlijk alleen maar. Ik speelde veel en wilde eigenlijk meer gaan doen met de muziek. Na een jaartje werken op kantoor en heel veel oefenen, heb ik toch auditie gedaan voor het conservatorium en ben ik aangenomen! Inmiddels heb ik mijn draai in de muziek helemaal gevonden. Ik heb geen moment spijt gehad.

In mijn lessen staan samen spelen, ontspannen musiceren en een persoonlijke aanpak centraal. We gaan samen kijken wat je leuk vindt en wat je graag wil leren en stemmen de lessen daarop af. Zie ik je snel bij een proefles?

Muzikale kickstart

Nieuw! Muziekles voor peuters bij Grandesco

We vinden dat leren leuk moet zijn, vooral voor onze jongste muzikanten. Daarom bieden we vanaf 28 februari ook peutermuziek aan: 8 lessen om peuters kennis te laten maken met muziek. Iets voor jouw kleintje? Lees snel verder!
Peuter muziekles in Zwolle