Ga naar de inhoud

Anneloes Kriek

Anneloes Kriek

Mijn naam is Anneloes Kriek en ik geef klassiek zangles bij Grandesco Music. Momenteel studeer ik klassieke zang bij Marjan Kuiper aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle.

Op mijn vierde ben ik begonnen met zingen bij een kinderkoor. Al snel daarna kwam ik bij FanWork Musicals en mocht ik door naar de Talent Class in Amsterdam waar ik tot mijn 16e les heb gehad. Hierna heb ik verschillende vooropleidingen gevolgd waaronder Muziektheater aan zowel Codarts Rotterdam als ArtEZ Arnhem waar ik bij de laatste mijn liefde voor klassieke muziek ontdekte.

In mijn lessen staat zangplezier centraal en werk ik onder andere aan klank, interpretatie en lichaamshouding. Vertrouwen in jezelf en je stem, vind ik enorm belangrijk. Ik hoop je binnenkort bij een proefles te zien, tot dan!

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!