Ga naar de inhoud

Anton van Room

Mijn naam is Anton van Room en ik geef Producer en Pianoles bij Grandesco Music. Na acht jaar actief te zijn als componist, producer en pianist voor verschillende artiesten en filmproducties vind ik het leuk erbij les te geven.  

Vanaf mijn veertiende ben ik actief met muziek bezig. Dit begon achter de drums en is uitgelopen tot het bespelen van de piano en het maken van producties. Inmiddels ben ik drie jaar afgestudeerd van de Herman Brood academie (Utrecht) en heb ik een carrière in de muziek als zelfstandig ondernemer. De laatste jaren staan voor mij in het teken van verschillende Nederlandse filmproducties waaronder F*ck de Liefde 2, Huis op Stelten en de mini film De Dansende Man, waarvoor ik de muziek heb kunnen maken. Hiernaast heb ik in samenwerking met Denzel Chain en Don Diablo een 80’s project mogen maken onder de naam Camp Kubrick.

Iedereen heeft een andere manier van spelen en creëren. Medemuzikanten helpen zoeken naar hun eigen sound vind ik het leukst om te doen. Of dit nu in de vorm van producties of composities is maakt voor mij dan ook niet uit.

De kennis die ik heb opgedaan als professioneel muzikant geef ik door in mijn lessen. Dit zal in de vorm zijn van liedjes spelen, studiowerk, timing en theorie. De nadruk ligt vooral op het begrijpen van de muziek zodat je zo snel mogelijk ook eigen creatieve keuzes kan verwerken in je muziek. Het doel is om muziek te maken waarbij een ieder kan leren op zijn persoonlijke manier en op zijn gewenste niveau. Ik hoop je te zien bij een proefles!