Meteen naar de inhoud

Bareld Westra

Mijn naam is Bareld en ik geef pianolessen bij Grandesco Music. Momenteel studeer ik Docent Muziek aan het conservatorium in Zwolle. Hierbij is mijn hoofdinstrument piano en richt ik mij vooral op jazz- en popmuziek. Daarnaast probeer ik veel te spelen in verschillende samenstellingen met andere muzikanten. Zo begeleid ik zangers en zangeressen, speel ik in kleine bezettingen maar ook in veel grotere bezettingen als een big band.

Ik ben begonnen met keyboardlessen toen ik 9 jaar oud was. Na een tijdje heb ik dit omgeruild voor pianolessen. Vanaf de middelbare school ben ik in meer bands gaan spelen en werd muziek steeds leuker. Ik begon in een bandje van de muziekschool, maar werd ook al snel voor bands buiten de muziekschool gevraagd. Na een aantal jaren speelde ik in een big band, in een kerkband, in bandjes met bevriende muzikanten en speelde ik op veel (pensioen)feesten vanuit mijn middelbare school.

Door samen te spelen maakte ik grote stappen in mijn ontwikkeling en ontdekte ik hoe leuk het is om met andere muzikanten te spelen. Dit ben ik nadat ik verhuisd ben naar Zwolle dan ook vooral blijven doen. Ik werd al snel pianist bij een big band uit Zwolle en heb daar ontzettend veel geleerd. Daarnaast speel ik veel met bandjes vanuit mijn studie en zorg ik af en toe als pianist voor achtergrondmuziek bij bruiloften en in restaurants.

Voor mij is het allereerst belangrijk dat er in mijn lessen plezier is. We gaan dan ook kijken naar wat jij wilt spelen, in combinatie met stukken die ik belangrijk vind voor jouw basis als pianist. Op die manier ontwikkel jij je op een leuke manier tot een pianist met een gedegen basis. Daarnaast vind ik het belangrijk om te ontdekken hoe breed muziek kan zijn. Zo kunnen we kijken naar allemaal verschillende stijlen en op die manier ontdekken wat echt bij je past. 

Nieuwjaarsactie!

Schrijf je in januari in voor muziekles en krijg de eerste les gratis

Om 2023 goed te beginnen, hebben we ook dit jaar een nieuwjaarsactie! Als je in januari inschrijft voor muziekles, krijg je de eerste les gratis 🥳 

Dus vraag een gratis proefles aan of schrijf je direct in! De gratis les wordt automatisch verrekend op je eerste factuur.