Ga naar de inhoud

Bastiaan van der Spek

Bastiaan van der Spek

Mijn naam is Bastiaan van der Spek en ik geef pianoles bij Grandesco Music. Op dit moment studeer ik aan het ArtEZ Conservatorium in Enschede, met als hoofdvak toetsen. Daarnaast speel ik met verschillende bands op de mooiste podia van Nederland!

Toen ik 15 was barstte de bom. Op het keyboard van mijn ouders begon ik mezelf liedjes aan te leren met filmpjes op YouTube en speelde ik op de middelbare school bijna elke pauze op de akoestische piano. Bij de muzieklessen van Herman Weelink was ik altijd de eerste door de deur en gaf ik elke les de volle 100%.

Na de middelbare school ben ik begonnen op de Artiestenopleiding van het Deltion College. Hier had ik mijn eerste band en begon de liefde voor het podium. Na deze opleiding wou ik nog verder, nog meer leren en nog meer spelen. Ik ben me toen klaar gaan maken voor het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Hier heb ik les van Hilvert Roorda en Rob Horsting, die me elke les weer uitdagen om beter te worden!

Het belangrijkst van muziek is voor mij het maken van plezier! Vind je het leuk om uitgedaagd te worden met moeilijke, technische stukken? Wil je gewoon lekker pingelen en de piano wat beter leren kennen? Je bent hartstikke welkom. Tot snel bij de proefles!

Join the Band!

18 mei starten we met een 8 weekse bandcoaching cursus

Altijd al in een band willen spelen? Of wil je dat juist een keertje proberen? Dit is je kans! Voor 8 weken lang repeteer je 3 nummers die je gaat uitvoeren op het Showdeknetter Festival! Zowel kinderen als volwassenen zijn welkom, we maken bandjes op basis van leeftijd en ervaring. Het maakt niet uit of les hebt bij ons of niet. Lees snel verder!